Over ons

Wat is YoungProfit?

YoungProfit is een frisse webblog, bedacht en ontwikkeld door twee jonge ondernemers die andere jongeren heldere en feitelijke informatie aanbiedt over het vak van ondernemen op een lage leeftijd.

 

Wat is ons doel?

Naast onze persoonlijke doelen, hebben we natuurlijk ook een doel voor onze onderneming. Ons voornaamste doel is om jou te laten zien wat er allemaal mogelijk is, wanneer jij het beste uit je zelf wilt halen. 

Wat is het vakgebied van de oprichters van YoungProfit?

Wij zijn samen begonnen met het volgen van Copywriting- en SEO-cursussen. Door de kennis die we daarmee hebben opgedaan, hebben we andere bedrijven geholpen en ons vakgebied uitgebreid. Een aantal voorbeelden van onze skills/vakgebieden zijn die van content-creatie, netwerk marketen en digitale marketing.

 

Waarom is YoungProfit opgezet?

Zoals gezegd zijn we beiden nog jonge ondernemers. Toen bleek dat er op internet geen feitelijke bronnen zijn voor jonge ondernemers, baalden wij hier enorm van. Hoe moet je beginnen als je geen volwassen kennissen hebt die ondernemen? Je omgeving is immers ook nog jong. Uit deze frustratie staken we de armen uit de mouwen en besloten we zelf een blog te beginnen: probleem opgelost.

AWAKEN YOUR SUCCESS!

© 2020 | YoungProfit

Op alle blogartikelen van YoungProfit berust copyright. Het overnemen van teksten zonder hiervoor toestemming te vragen is ten strengste verboden.

Geen van onze artikelen kunnen als beleggingsadvies worden beschouwd.