Zoeken

De 4 beste kant-en-klare webshop ideeën!


Wil je praktisch iets beginnen zoals een webshop, maar weet niet hoe je moet beginnen en waar je op moet letten? Geen zorgen, wij hebben de informatie voor je waardoor je direct aan de slag kunt. Als je nu aan een webshop denkt, denk je vast aan het volgende: al die ‘’guru’s’’ die je willen overhalen om aan hun dropshipping course deel te nemen. Er zijn veel meer manieren om een webshop vorm te geven en ja, dropshipping is daar één van. In deze blog willen we je laten zien wat er nog meer allemaal mogelijk is. Zo kun jij de keuze maken wat bij jou past en heb je een goed overzicht van alle mogelijkheden.

1. Zelfgemaakte producten

Ben jij creatief? Wil jij voorbeeld je zelfgemaakte sieraden laten zien aan de wereld? Er ook nog iets aan verdienen? Dan kun je het beste je eigen producten aanprijzen op het internet en zo je webshop beginnen. Dit is meer voor de hobbyisten die het leuk vinden om hun eigen spullen te maken en het kunnen verkopen.

2. Inkopen via een leverancier

Je kan er ook voor kiezen om spullen te verkopen die al klaar zijn voor gebruik. Dit doe je vaak bij een groothandel. Je koopt veel stuks in één keer en verkoopt ze daarna per stuk voor een hogere prijs. Het nadeel hiervan is wel dat je een plek nodig hebt om alle ingekochte spullen op te slaan. Denk aan een loods of een magazijn. Deze zullen ook geld kosten.

3. Producten importeren

Dit lijkt misschien op het inkopen doen via een leverancier, maar er zit toch een verschil tussen de twee. Producten importeer je uit een ander land, naar je eigen land. Stel je bent in Turkije geweest. Je hebt daar prachtige Perzische tapijten gezien. Je denkt dat sommige Nederlandse mensen ook wel zo een ding in de woonkamer willen hebben. Dan kun je ervoor kiezen om deze spullen te importeren naar Nederland. Let wel op, dit is best een moeilijk en ingewikkeld proces.

4. Dropshippen

‘Aaaahhh dat dropshippen, dat ken ik wel, al te goed zelfs.’ Ik weet het, je kan niet eens meer een YouTube filmpje kijken, voordat je eerst met het woord ‘’dropshipping’’ te maken krijgt. We snappen het, wij vinden het ook vervelend. Maar ik ga je eerlijke informatie vertellen over dropshipping. Toch even voor de mensen die er nooit van hebben gehoord: (wat ik me eigenlijk niet kan voorstellen) een korte uitleg over wat dropshipping is. bij dropshippen verkoop j

de producten van iemand anders door. Een eigenaar van

een webshop biedt bepaalde producten aan, maar heeft deze niet zelf op voorraad. De klant doet de bestelling via jouw webshop, jij geeft de bestelling door aan de leverancier en die verstuurt het product rechtstreeks naar de klant.Het klopt dat het niet nodig hebben van een magazijn heel veel tijd en geld bespaart. Er zijn toch ook wel een paar nadelen aan dropshippen, waar je zelf niet zo erg aan hebt gedacht. Jij blijft verantwoordelijk voor de leveringen, productiefouten en levertijden. Je hebt hier door dit dropshipping model geen controle over. Stel er gaat iets fout bij het leveren , dan kun je een hoop boze e-mails of telefoontjes verwachten. Misschien ben je dan wel de volgende dropshipper die in het programma # BOOS te zien is. Ik denk niet dat je dat zou willen. Dus stel je kiest er toch voor om te dropshippen, zorg dat je hele duidelijke afspraken hebt gemaakt met je leverancier. Het belangrijkste is ook dat die zich aan de afspraken houd natuurlijk.AWAKEN YOUR SUCCESS!

© 2020 | YoungProfit

Op alle blogartikelen van YoungProfit berust copyright. Het overnemen van teksten zonder hiervoor toestemming te vragen is ten strengste verboden.

Geen van onze artikelen kunnen als beleggingsadvies worden beschouwd.